Program


Koloncsár Zsolt Trió Feat. Magyar Bori
2

Koloncsár Zsolt Trió Feat. Magyar Bori

A szerző társai a lemezbemutató koncerten a duó eredeti tagja, a multiinstrumentalista Keönch László Farkas, a formáció állandó tagjává avanzsált, nagybőgőn játszó Dénes Ábel, valamint a vendégként csatlakozó Magyar Bori lesznek, akinek hangja a vokális dimenzióba emeli a zenét, tovább bővítve a történetek lehetséges kimenetelének tárházát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 28. szombat, 20:00

Koloncsár Zsolt Trió Feat. Magyar Bori

Közreműködik:
Magyar Bori - ének
Keönch László Farkas - dob, cajon, darbuka, udu, ütőhangszerek, hegedű
Koloncsár Zsolt - zongora
Dénes Ábel - nagybőgő

9 perc 99 másodperc. A trükkös lemezcímmel a Koloncsák Zsolt – Keönch László Farkas duó nemcsak saját zenéje „időtlenségét”, kontemplatív, idő feletti jellegét, de azt a dobozon kívüli gondolkodást is sugallja felénk, amivel a műfaji skatulyákat igyekszik elkerülni. A duó Hunnia Recordsnál megjelent, 2020-ban napvilágot látott lemezén elhangzó darabok a zongorista, zeneszerző, Koloncsák Zsolt “örökgyermeki” kísérletezéseinek, gyakran önironikus humorának és végtelen fantáziájának kaleidoszkópjából erednek. Olykor terjedelmes történeteket citálnak, és a narrativitás igényéről árulkodnak, máskor ismerős-ismeretlen hangulatokat teremtenek a semmiből: a repetitív, minimál, meditatív zene jól megfér itt a parodisztikus, burleszk, némafilmes atmoszférával, a blues a salsával, a barokk szonáta a spirituális-terápiás légkörrel. A „kétemberes”, tisztán instrumentális anyag a megkésett lemezbemutató koncertre immár kvartettzenévé duzzadt.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

További ajánlataink


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!