Program


Labor. Nyílt Foglalkozások

Labor. Nyílt Foglalkozások

Labor
Kísérletezzünk együtt!
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 3. péntek, 19:30

Ez egy havi rendszerességgel megrendezésre kerülő program, ahol betekintést nyerhettek a II. éves drámainstruktor hallgatók munkájába. Mi több: Ti is a részeseivé válhattok, sőt, nélkületek mit sem érne az egész! Alkalmanként különböző foglalkozásokkal várunk Titeket az aktuális repertoárunkból. A foglalkozások sora igen színes: egy része egyetemi feladatként jött létre, mások pedig egy-egy csapat szabadidős projektjei. Vannak már kipróbált és jól bevált
workshopok, de lesznek foglalkozás - premierek és nagy “Most ugrik a majom a vízbe!” helyzetek. Hogy mitől köthetőek mégis egy csokorba? Mindegyik szívügyünk, és szeretnénk minél többetekkel megosztani. A labor tehát egy terep a kísérletezésre, fejlesztésre és fejlődésre, tudáscserére és tapasztalatszerzésre.
Az aktuálisan meghirdetett alkalom konkrét programjáról mindig az adott eseménynél értesülhettek, további részleteket pedig a foglalkozások leírásánál találtok.

Van, hogy egyszerre két 90 perces foglalkozás is megrendezésre kerül a Labor estéken. Ezek mindig külön termekben zajlanak majd. Ajánlott, hogy kényelmes ruhában jöjjetek.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

zenés átirat két részben

További ajánlataink


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!