Program


Látogasson meg téged Bette Davis!

Látogasson meg téged Bette Davis!

...és akkor egy szép napon beköltözött Bette Davis az otthonomba. A gyerekem imádta, a férjem utálta. Én, azt hiszem, egyszerűen csak beleszerettem. Elizabeth Fuller vagyok, író. Ez az én legvadabb egy hónapom története.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Elizabeth Fuller: Barátom, Bette Davis- látogatás
2 részben

"Bette Davis vacsorára érkezett és egy hónapig maradt."

...és akkor egy szép napon beköltözött Bette Davis az otthonomba. A gyerekem imádta, a férjem utálta. Én, azt hiszem, egyszerűen csak beleszerettem. Elizabeth Fuller vagyok, író. Ez az én legvadabb egy hónapom története.

Szereposztás:
Elizabeth Fuller    Nagy Enikő
Bette Davis    Sztárek Andrea

Fordította: Csukás Márton, Csukás Barnabás
Díszlet: Bányai Gábor
Jelmez: Katona Bálint
Rendező: Bányai Gábor

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

További ajánlataink


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!