Program


Let's jive! - A Coquette Jazz Band és Frank Roberscheuten / NEW ORLEANS SWINGFESZTIVÁL

Let's jive! - A Coquette Jazz Band és Frank Roberscheuten / NEW ORLEANS SWINGFESZTIVÁL

A Coquette Jazz Band a grazi jazzfőiskola növendékeiből alakult, egészen új zenekar, melyet a 2018-as Jazz Showcase-en már hallhatott a Müpa közönsége.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 31. szombat, 20:00

Papp Mátyás és Bartha Mátyás csupán néhány éve alapította az együttest, de azóta felléptek már a régió rangos jazzfesztiváljain és klubjaiban (siófoki New Orleans Jazz Fesztivál, kecskeméti Jazzfőváros Fesztivál, bécsi Jazzland klub, franciaország Classic Jazz Club La Rochell). A csapat fő célja, hogy újra életre keltse, megismertesse és megszerettesse a közönséggel a jazz „aranykorszakának” muzsikáját: a húszas évek gramofonos hangzása, a harmincas évek fox- és swingtáncainak lüktető zenéje, valamint a negyvenes évek swing- és amerikai dixieland-revival stílusai kelnek életre általuk. Repertoárjukon saját feldolgozásban szerepelnek a swingkorszak örökzöldjei Louis Armstrongtól Benny Goodmanig, Fats Wallertől Count Basie-ig. 2017 nyarán, Isn't This a Lovely Day címmel megjelent első lemezük olyan jól ismert melódiákat tartalmaz, mint a New Orleans utcáira emlékeztető Ain't She Sweet vagy a swing királynője, Ella Fitzgerald emléke előtt tisztelgő Them There Eyes.
A Coquette Jazz Band élvezetes, táncolható jazzt játszik - akár koncertteremben, akár egy füstös kocsmában muzsikál. Kiváló hangzása, stílusos játéka, fiatalos energiája és kifinomult zenei humora nagyszerű választás még azoknak is, akik most barátkoznak a jazz műfajával. Szintén nagyszerű választás a holland szaxofonos, Frank Roberscheuten, az egyik legkeresettebb európai swingmuzsikus, aki vendégszólistaként csatlakozik a zenekarhoz.

Coquette Jazz Band:

ének: Elina Viluma
trombita: Hofecker Dániel
szaxofon, klarinét: Miloš Milojević
harsona: Papp Mátyás
zongora: Bartha Mátyás
nagybőgő: Hofecker Mátyás
dob: Oleg Markov

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

További ajánlataink


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!