Program


Liszt Ferenc Kamarazenekar, Cosima Soulez-Lariviere (hegedű)

Liszt Ferenc Kamarazenekar, Cosima Soulez-Lariviere (hegedű)

A hegedűművészeket felvonultató zeneakadémiai sorozatában a Liszt Ferenc Kamarazenekar ezúttal az I. Bartók Világverseny és Fesztivál győztesével, a francia-holland Cosima Soulez-Larivière-rel lép színpadra.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 24. csütörtök, 19:30

Szólista: Cosima Soulez-Larivière (hegedű)

Műsor:
Prokofjev: 1., D-dúr „Klasszikus” szimfónia, op. 25
Vasks: Hegedűverseny
---
Rossini: A-dúr szonáta, no. 2
Schubert: 3. szimfónia 

A hegedűművészeket felvonultató zeneakadémiai sorozatában a Liszt Ferenc Kamarazenekar ezúttal az I. Bartók Világverseny és Fesztivál győztesével, a francia-holland Cosima Soulez-Larivière-rel lép színpadra. A Párizsban született zenész fiatal kora ellenére számos koncertet adott már Európa és Ázsia koncerttermeiben, s a budapesti versenyen mind a zsűrit, mind a publikumot elvarázsolta gyönyörű hegedűjátékával. Hároméves korában kezdett el hegedülni tanulni és nyolcéves korában elnyerte az angliai Yehudi Menuhin Iskola ösztöndíját, ahol Nathasha Boyarsky tanítványává vált.
Számos zenei verseny helyezettje: a Bartók Világversenyt megelőzően 2015-ben a Postacchini Versenyen, Fermoban, Olaszországban harmadik helyezett lett (nem osztottak első díjat) illetve neki ítélték a Bach-díjat, majd ugyanebben az évben elnyerte az első díjat a Brahms Versenyen Pörtschachban, Ausztriában. A Zeneakadémián a Liszt Ferenc Kamarazenekarral Vasks hegedűversenyét adja elő az együttes által bemutatott két szimfónia között: az elsőt a XX. századi Prokofjev és a koncert záródarabját a klasszicizmus és romantika határán alkotó Franz Schubert írta.

 

Ajánlatunk


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

További ajánlataink


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!