Program


LITTLE G WEEVIL

LITTLE G WEEVIL

A 2014-es X-faktor mentora, Little G Weevil dobosként kezdte zenei pályafutását - Gerdesits Ferenc, a Quimby dobosa volt a tanára-, majd 17 évesen kezdett el gitáron játszani. Azóta eltelt néhány év és immáron 4 albummal büszkélkedhet az Atlantában élő Szűcs Gábor.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 8. csütörtök, 21:00

2013-ban elhódította a 29. International Blues Challange szóló/duó kategória 1. helyét, ami mellett átvehette a legjobb gitárosnak járó címet ugyancsak szóló/duó kategóriában. 2014-ben Moving című albumát az év akusztikus lemeze díjra jelölték az amerikai Blast zenei  íjátadón. Továbbá ebben az évben a legkomolyabb tengerentúli megmérettetés során, a Blues Music Awards-on a legjobb öt  közé válogatták az év akusztikus előadója kategóriában. Ritka magyarországi látogatásai alkalmával rendszeresen teltházak előtt szerepel, hol szólóban, hol zenekaros felállásban.

2017-ben a tradicionális blues kötöttségeitől távolodva saját hangzású modern produkcióval mutatkozik be, melynek gyümölcse az év második felében megjelent Something Poppin’ c. nagylemez. A lemeze Daniel Harper, atlantai dobos mellett olyan magyar művészek játszanak, mint Premecz Mátyás, Borsodi László és Pfeff Márton. A korongot 2018-ban az év hazai klasszikus pop-rock albuma vagy hangfelvétele kategóriában jelölték Fonogram-díjra.

Facebook: https://www.facebook.com/littlegweevil
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdlNG3tHuK14YYI8cXAwDOQ
Weboldal: http://gweevil.com/

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

bohózat két felvonásban

További ajánlataink


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!