Program


Lovagias ügy - ELŐADÁS Csepelen

Lovagias ügy - ELŐADÁS Csepelen

Fordulatos, zenés, szerelmi komédia két részben.

Csepeli vendégelőadása a Zenthe Ferenc Színháznak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 13. szerda, 19:00

Virág úr, az idősödő főkönyvelő egész életét ugyanazon cég ugyanazon asztalánál töltötte. Precíz, megbízható munkaerő, tisztes családapa. Egyetlen gyengéje, hogy titkon és reménytelenül rajong főnöke titkárnőjéért. Gizike viszont Paliba, a tulajdonos szívtipró fiába szerelmes, szintén reménytelenül.
Így amikor a főnök unokaöccse illetlenül közeledik Giztikéhez, Virág úr úgy érzi, lovagias kötelessége megvédenie a nőt, ami lavinát indít el: szóváltás, pofon, becsületsértés, párbaj… - vagyis mindaz, ami egy bájos, békebeli szerelmi komédiához kell.

Szereposztás
Virág úr - Koltai Róbert
Virágné - Vándor Éva
Baba - Házi Anita
Nagymama - P. Kerner Edit
Milkó - Erdélyi Gábor
Pali - Máté Krisztián
Gizike - Marjai Virág
Müller - Albert Péter
Vödrös - Farkas Zoltán
Flugbällern - Kántor Zoltán

rendező - Gaál Ildikó

Ajánlatunk


Robert Louis Stevenson regénye a XVIII. században, Jim Hawkins és anyja fogadójában kezdődik. Egy nap megszáll náluk egy kapitány, bizonyos Billy Bones, aki halála előtt, Jimre bíz egy csomagot, amelyben Jim talál egy térképet, ami elrejtett kincshez vezet..

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Helyszín: Mihai Eminescu Kulturális Központ (Strada Nicolae Grigorescu 19, Târgu Mureș 540095, Románia) Kapunyitás: 17:30 Esemény vége: 20:00 (Kiemelt jeggyel: 20:00-21:00-ig állófogadás, amelyen Balogh Levente is jelen lesz.)

További ajánlataink


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!