Program


Luxurîa

Luxurîa

X. Színházi Olimpia

Luxuria
A Barcelona Flamenco Ballet előadása



 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 19:00

Előadók:

Fő táncosok: David Gutiérrez, Paula Reyes
Balett táncosok: Judit González, Neus González, Esmeralda Martín, Montserrat Martínez, Lucía Vicedo

Gitár: Jordi Centeno
Hang: Irene Ribas
Ütőhangszerek: Alberto Garrido
Zongora: José Miguel Castaño
Fuvola és szaxofon: Rafael Palomares
Technikusok: Daniel Pecellín, Marcos Prieto

Isten hozta a Barcelona Flamenco Ballet új mesterművének feszültségteljes, izgalmas, intrikákkal, szerelemmel, komplex hatalmi játékokkal, hűséggel és tragédiával, mély érzelmekkel és érzetekkel teli világában! Isten hozta Luxuriában.

A Flamenco reborn című világsikerű prudukciót is jegyző David Gutiérrez koreográfus vezetése alatt készült, Luxuria című vadonatúj flamenco-show meghökkentő és lenyűgöző élményt ígér a nézőknek, akik garantáltan sokáig nem felejtik majd el a látottakat. A Luxuriában minden van, szexbotránytól a mélységes döbbenetig – az előadás ugyanakkor a hagyományos és modernebb, kortárs flamenco tánc innovatív kombinációját nyújtja, aminek köszönhetően kétségkívül az utóbbi évek egyik leglátványosabb színpadi produkciójának számít.

Az előadás cselekményének központjában egy férfi áll, aki életének különböző konfliktusait tapasztalja meg. A férfi sikeres művész, és ellenállhatatlanul vonzó a hölgyek számára. Azonban amikor élete nagy szerelmével találkozik, ráébred, hogy semmi nem olyan egyszerű, amilyennek látszik…

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

További ajánlataink


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!