Program


Mancs

Mancs

Havi 1 alkalommal jelentkezünk filmvetítéssel, meghívott vendéggel, akivel Petró Karesz körüljárja az aktuális film témáját, érdekességeit, amelynek folyamában a közönség részvételére is feltétlen számítunk!

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 29. péntek, 18:00

MANCS
(magyar családi kalandfilm, 92 perc, 2015)
Pejó Róbert rendező alkotását a világhírű magyar mentőkutya ihlette, a film története azonban fiktív, a forgatókönyvet a képzelet szülte. A sztori szerint Fehér Zoltán egykor sikeres kutyaidomár volt, ma azonban villamosszerelő. Egy nap egy haláleset miatt váratlanul egy rosszcsont németjuhász kutyakölyök gazdájává válik, akiből aztán igazi mentőkutyát farag. Zoli ezután egy villamosszerelő barátjával és egy orvos ismerősével mentőcsapatot hoz létre, és Mancs, a kutya segítségével számos ember életét mentik meg. A film tiszteletadás a világ összes mentőkutyája előtt, akik bátorságuknak és helytállásuknak köszönhetően gyerekek, nők és férfiak ezreinek életét mentik meg.
Rendező: Pejó Róbert
Főszereplők: Trill Zsolt, Holecskó Orsolya

vendég: Trill Zsolt, színművész

Házigazda: Petró Karesz (Lakihegy Rádió műsorvezetője)

A program az NKA támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

További ajánlataink


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!