Program


Mancs őrjárat Live! "A mentőfutam"
4

Mancs őrjárat Live! "A mentőfutam"

A Mancs őrjárat Live! „A mentőfutam” című kalandos, zenés mese-előadás először látogat hazánkba, hogy megmutassa, “nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 5. vasárnap, 14:00

A Nickelodeon csatornáról ismert, népszerű animációs TV-sorozat színpadi változata hamarosan Magyarországra látogat. A zenés előadás során a gyerekek a kedvenc kutyusaikkal élőben találkozhatnak, és egy fantasztikus kalandos őrjárat részesei lehetnek!

Amikor Goodway polgármesterasszonynak nyoma veszik a Kaland-öböl Futam közben, a kutyusok azonnal nekilátnak a sürgős mentőakciónak. A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky és Everest várja, hogy az első magyarországi turné során találkozhassanak a közönséggel.

A Mancs őrjárat Live! „A mentőfutam” című kalandos, zenés mese-előadás először látogat hazánkba, hogy megmutassa, “nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”.

A minden korosztály számára tanulságos előadás az összetartásról, szociális érzékenységről, a problémamegoldásról szól, a szereplők saját készségeiket csapatjátékosként felhasználva.

Az előadás fontos elemei a Bunraku jelmezek, amelyek innovatív módon képesek a karaktereket legfontosabb kellékeikkel és járműveikkel a színpadra varázsolni. Az előadás két részből áll, egy szünettel.

Ajánlatunk


Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!