Program


Mary PopKids Christmas Special

Mary PopKids Christmas Special

A Mary PopKids rendhagyó karácsonyi koncerttel készül erre a különleges alkalomra, ahol a The Blue Inside, az All You Can Keep és a Togetherness albumok dalait a VoiceStation kórus 12 fős kíséretével fogják előadni, speciális 360-fokos vetítés kíséretében.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 27. csütörtök, 20:00

A budapesti Mary PopKids zenekar a jövőböl érkezett. Az indie-popot játszó csapat élő koncertjeivel vált a magyar alternatív zenei színtér meghatározó tényezőjévé. Inspirációként olyan zenekarokat emlegetnek, mint a Phoenix, Arcade Fire vagy éppen a Jackson 5. Zenéjük sok helyről lehet ismerős, számos filmhez, kisfilmhez, reklámhoz és sorozathoz szolgáltattak már zenét és ők jegyzik a SZIGET Fesztivál 2017-es himnuszát is.Többször megfordultak már a legtöbb budapesti és vidéki klubban és visszatérő kedvencei a magyar fesztiváloknak. A zenekar első nagylemeze A „The Blue Inside”, rajta a Nightdrive c. dallal 2014-ben jelent meg és gyorsan közönségkedvenc is lett. A PopKids második, kísérletezőbb hangvételű nagylemeze 2016 végén “All You Can Keep” címen látott napvilágot. 2018 májusban jelentették meg “Togetherness” c. 4 számos kislemezüket, amellyel 2018-ban turnéznak.

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!