Program


Megmozdul a szöveg - Oldás és kötés

Megmozdul a szöveg - Oldás és kötés

A playback, az improvizációs színház olyan formája, amely az interaktivitást, a történetmesélést állítja az előadás középpontjába: a nézők hangulatokat, életérzéseket, történeteket, álmokat osztanak meg, amelyeket a társulat zene kíséretében az adott pillanat ihletére játszik el.

 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 24. hétfő, 19:00

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az előadás hossza 2 óra szünet nélkül! Az előadás interaktív, a közönség bevonásával zajlik.

„Engedélyezés és tiltás. Köldökzsinór és szabadság. Légtornász a gumikötélen. Hajókötél, ami megtartja a parton a csomójával az uszályt. Kibogozni a gordiuszi csomót, vagy az összetekeredett fülest. Kötődni és kibújni a felelősség alól. Oldódni itallal, vagy átok alól. Engedni, szorítani. Hirdetés a neten: szerelmi oldás és kötés akció! Az engedni és szorítani pulzálása. Csak oldottan! Kötés a csuklón. Amerikai éjszaka. Day for night. Nappal éjszakát világítani. A farkasok órája. A folyósok csendje, egy meg nem nevezett diktatúrában. Egy másik utcán a kis Gavroche. Nyomorultak és Megmételyezettek. Szergej Mihajlovics lépcsője Odesszában. A babakocsi gurulása. A francia fogoly és az Ötödik pecsét órásmestere. A bukott angyal – Cassiel, könnyek angyala – életbe zuhanása. Az ölelésből oldódni. Pap, stóla, ezüsttálca. Kötözni való bolond voltam…

Rabigen és rabnem.

In memoriam Jancsó…”

Játékmesterek: Heves Andrea, Takács Máriusz, Tóth Attila (Ricsi)

Színészek: Babinchak Atanáz, Sirkó Eszter, Tóth János Gergely

Játszók: Brányi Csilla, Kurtán Klára,SolymosTamás, Radics Roland, Szabó Ildikó, Tóth Brigitta

Írók: Kipke Ágnes, Ötvös Melinda és a klasszikusok….

Zenész: Csetverikov Iván, Sírkó Eszter

Esemèny plakàt, grafika: Karsa Patrik.

A történetekre inspirálódó festő: Hartai Zsuzsa textilművész

Esőhelyszín: Testőrpalota

A jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. A garázsból való kihajtáshoz a parkolójegyet érvényesítse az előadás jegypénztárában.

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

További ajánlataink


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!