Program


Mi a baj? Semmi!!! - Tóth Edu és Ceglédi Zoltán közös estje

Mi a baj? Semmi!!! - Tóth Edu és Ceglédi Zoltán közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 28. kedd, 19:00

Ki tudjuk-e nevetni a politikát? Tóth Edu naiv életöröme, vagy Ceglédi Zoltán dörzsölt cinizmusa a megfelelő hozzáállás, ha olimpiai vágyálmokról, drogfüggő nyugdíjasokról, pimasz népbutításról, országos lefedettségű birkaképzésről vagy vasárnapi boltbezárásokról vitázunk?

Hogyan rontjuk el a nagymosást a saját fürdőszobánkban, és négyévente, a választásokon? Egyáltalán, ki az a Csepreghy Nándor? Érdemes-e birtokában lenni ilyen információnak? (mármint hogy ki is az a Csepreghy Nándor)

Az est szereplői veszélyes emberkísérletbe vágva megpróbálnak közös ügyeinkről őszintén, de szórakoztatóan beszélni. Egyikük kicsit dadog, a másik nagyon nem akar ellenzéki összefogást, szóval rengeteg baj van velük, de azért tekintsék meg őket, nem ez lesz életük legvidámabb estéje, de ha a fellőpőkön múlik, a top 3-ban benne lesz!

Az előadás időtartama kb. 100-110 perc, 1 szünet.

Ajánlatunk


5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

További ajánlataink


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!