Program


Mi szól jobban egy harsonánál?

Mi szól jobban egy harsonánál?

Mi szól jobban egy harsonánál? A klasszikus vicc szerint természetesen a több harsona! A 3. Hungarian Trombone Bootcamp zárókoncertjén a fesztivál növendékei és professzorai is fellépnek.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 24. szombat, 18:00

 Közreműködik:

    Brian Hecht
    Hiroyuki Kurogane
    Szabó Zsolt
    Veér Mátyás
    A Hungarian Trombone Bootcamp 2019 fesztivál résztvevői

Mi szól jobban egy harsonánál? A klasszikus vicc szerint természetesen a több harsona! A 3. Hungarian Trombone Bootcamp zárókoncertjén a fesztivál növendékei és professzorai is fellépnek. Ha valaki szereti a rézfúvós kamarazenét, akkor mindenképp érdemes meghallgatni a hangversenyt, mert a barokktól a kortárs zenéig sokféle mű csendül fel. A koncerten nemcsak a zenei összhangot ünnepelhetjük: a különleges hangverseny alkalmával a Nemzetközi Corpus Harsonaverseny díjátadójára is sor kerül.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

További ajánlataink


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!