Program


MIMÓ ÉS CSIPEK AZ ERDŐBEN

MIMÓ ÉS CSIPEK AZ ERDŐBEN

villa.berek öko bábszínház

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 24. vasárnap, 11:00

Kalandozz az erdőben a két környezettudatos mesehőssel, Mimóval és Csipekkel. Ismerd meg barátaikat, és tudd meg, ki képes még egy elromlott léghajót is megjavítani! A zenével, interaktív elemekkel gazdagított bábelőadás feledhetetlen élmény minden gyermek számára.

Mimó és Csipek két bumfordi mesehős, akikkel könnyen azonosulnak a gyerekek. A kanárisárga és padlizsánlila figurák sokat kérdeznek, és persze mindenre kíváncsiak. Elsősorban természetesen a környezetükkel kapcsolatban. Barátaik (Berka, Cserke, Ficak, Kupacs, Mityó, Pemzli, Potyka) készséggel válaszolnak mindenre, miközben az is kiderül, hogy mennyi mindent tehetünk a mindennapokban Földünk védelmében.

A bábelőadás számos izgalmas kalandot rejt a két főhősnek. Mimó és Csipek, akik Ficak kutyusukkal közösen ismerkednek az erdő lakóival, számtalan fura esettel szembesülnek sétájuk során. A megoldás nem nehéz, de előfordul, hogy a közönség segítségére is szükség van.

Jegy | Elővételben február 14-ig 800 Ft, február 15-től 1000 Ft

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!