Program


Mimózáék

Mimózáék

Mimóza Géza és Mimóza Róza mindig is kalandorok akartak lenni, ám gyerekkori álmaiktól elsodorta őket az élet, és fantasztikus felfedezők helyett házsártos házaspárrá váltak. Mindennapi nyugdíjas életüket egy titokzatos utazóbőrönd fenekestül felforgatja...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

MIMÓZÁÉK
(Föld körüli utazás 4-10 éveseknek)
A HöKöm Project előadása.

Történet:
A darab egy besavanyodott házaspárról szól, akik egy nap megkapják az összes addigra elfeledett gyermekkori játékukat. Ahogy a csomagból előkeverednek a különböző tárgyak, úgy elevenedik fel Róza és Géza előtt minden egyes kaland, amit gyermekkorukban átéltek, és rádöbbennek a fontos igazságra: mindegy hány évesek vagyunk, a nevetés és a játék mindig felszabadítja az embert.

Szinopszis:
Szeretnél felfedezni egzotikus állatokat a dzsungel mélyén? Ha összekötnéd a csillagokat az égen, neked milyen alakzat jönne ki? Énekelnél szülinapi dalt az óriás kék bálnának? Te milyen fagyit csinálnál az északi sark jegéből?
Mimóza Géza és Mimóza Róza mindig is kalandorok akartak lenni, ám gyerekkori álmaiktól elsodorta őket az élet, és fantasztikus felfedezők helyett házsártos házaspárrá váltak. Mindennapi nyugdíjas életüket egy titokzatos utazóbőrönd fenekestül felforgatja. A rejtélyes bőröndben gyermekkori emlékeikre bukkannak, amik visszaröpítik őket a múltjukba. Vajon sikerül legyőzni mimózaságukat és
visszanyerik kalandvágyukat?
Hunyd le a szemed és bökj rá a térképre! Na, hova utazunk?

SZEREPLŐK:
Mimóza Róza: Széplaki Szilvia
Mimóza Géza: Inoka Péter

ÍRTA: Kovács Henrietta, Széplaki Szilvia, Inoka Péter
Látványtervező: Szabó Luca
Mozgás: Gulyás-Dienes Ildikó
A Momó figura tervezője: Felföldi Szofi
RENDEZŐ: Kovács Henrietta

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!