Program


Mirabai Ceiba - Agua de Luna turné

Mirabai Ceiba - Agua de Luna turné

Szelíd és mindent átható zene jellemzi Mirabai Ceibát. A hárfa, zongora és a gitár finom hangját szeretettel elegyítik énekhangokkal. Koncertjeik a békesség örömteli és felemelő ünnepei, ahol alkalmunk lehet közösen megélni mindazt, amiben a duó oly mélyen hisz: a zene, mint univerzális nyelv egyesíti a világ minden emberét, kultúráját és hagyományait.  több...

Jegytípusok


8 900 Ft - 14 900 Ft
4 jegytípus

Aktuális előadásokA zenekar: Markus Seiber és Angelika Baumbach.

A Mirabai Ceiba alapvetően egy duó, a gitáros és énekes Markus Seiber és az énekes, hárfás, zongorista Angelika Baumbach alkotja, akik a világ különböző részeiről származnak. Markus kelet-német. Angelika Tucson-ban, Arizónában született és egy kis faluban nőtt fel Mexikóváros közelében, egy mexikói anya és német apa lányaként. Zenéjüket ezen a turnéjukon is, mint sok más esetben, Bogdán Djukic kíséri, aki varázslatos hegedűjátékával és ütős hangszerekkel egészíti ki az éteri hangzást.

 

Univerzális mantrák, latin-amerikai dallamok –

Angelika és Markus együtt alakították ki azt az egyedülálló új stílust a világ mantrazenei világában, ahol egyesítették a hagyományos Kundalini jóga mantráit eredeti, hagyományos angol és spanyol dalokkal, amelyek tükrözik az amerikai indián befolyást és olyan bölcsek szavait szólaltatják meg a zene nyelvén, mint Rumi, Thich Nhat Hanh, Guru Nanak és Yogi Bhajan.

Az egyedien összeállított CD-lemezeiken – mint például a Houndred Blessings (Száz áldás) – Mirabai Ceiba olyan megkapóan szövi össze dalait, melyeket ezek a bölcs tanítók és hagyományos források ihlettek, mint egy gobelin. Zenéjükön keresztül a hallgatóság megtapasztalhatja a világ bőkezű, jótékony adományát.

 

Mirabai Ceiba – a név kötelez

Még a Mirabai Ceiba név is tükrözi az indiai és az ősi Latin Amerikai befolyást. Mirabai (1498-1547) egy hindu misztikus énekes volt.

A Ceiba egy latin-amerikai szent fa, melyet soha nem vágnak ki és nagyon magasra nő.

 

“Azt szeretnénk, hogy a zenénk olyan legyen, mint a Ceiba fa”, mondja Markus és Angelika, “gyökerei mélyen gyökereznek az anyaföldben, az ágaik pedig szélesen és magasra kiterjednek az ég felé. ” (Markus és Angelika)

Ajánló


Páratlan hangulatú Beethoven estek a kastély parkban. A Nemzeti Filharmonikusok hagyományos nyári koncertsorozata.

2019.07.05. MAJKA koncert @ Diósgyőri vár, Lovagi Tornák Tere

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!