Program


MODEM éves bérlet

MODEM éves bérlet

Éves bérlet

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A MODEM-bérlet érvényes: a MODEM valamennyi kiállítására, a kiállításokhoz kapcsolódó programokra (tárlatvezetések, társművészeti események stb.), valamennyi modemes rendezvényre, a Múzeumok Éjszakája MODEM-beli programjaira, továbbá: két alkalommal exkluzív, zártkörű, megnyitó előtti tárlatvezetésre, egy kiemelt szakmai programra, valamint: 10% kedvezményre a művészeti kávézóban és a MODEM katalógusaira.

Az éves bérlet a Ringatós alkalmakat nem foglalja magában. 

A bérlet ára: 10 000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 5000 Ft.

Debrecenieknek 6 000 Ft, diák/nyugdíjas 3 000 Ft.

A vásárlást megelőzően, vagy azt követően kérjük, töltse ki az adatlapot, amit az alábbi linken érhet el.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

További ajánlataink


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!