Program


Moveo Dance Company (MT): The Other Door - What's Wrong Why Not?!
3

Moveo Dance Company (MT): The Other Door - What's Wrong Why Not?!

A test, amikor ledobja magáról a társadalmi kereteket, közelebb lép az igazsághoz, amely távol esik mindattól, ami társadalmilag elfogadható. Nincsenek többé megkonstruált identitások, csak képlékeny, megfoghatatlan alakok.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 7. csütörtök, 20:00

Szükségszerű:
► feltárni a szociokulturális normán kívüli alternatívákat, amelyeket társadalmunk elhallgat vagy elítél

A test:
► üres lap, amelybe a társadalom bevési készre írt szövegét: hogyan gondolkozzunk, hogyan viselkedjünk, és mi mindent fogadjunk el normaként

A test, amikor ledobja magáról a társadalmi kereteket, közelebb lép az igazsághoz, amely távol esik mindattól, ami társadalmilag elfogadható. Nincsenek többé megkonstruált identitások, csak képlékeny, megfoghatatlan alakok. 

A nemiség és kultúra kérdései mentén haladva a Moveo Dance Company felépít egy áltársadalmat, amelyben a képlékenységet minden táncos külön megtapasztalja, és amelynek során az eltérő nézőpontok is kiéleződnek. 
Ebben a folyamatban a test mint egy befejezetlen szöveg működik, és új személyiségek bemutatásáért küzd. Mindeközben felszámolja társadalmunk jól működő bináris oppozícióit – jó vagy rossz, férfi vagy nő, elfogadható vagy elfogadhatatlan. 

A Másik ajtón átlépve saját magad megtapasztalásának szabadsága tárul eléd – egy hely, ahol önmagad lehetsz. 

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

További ajánlataink


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!