Program


Múzeumok Éjszakája Debrecenben

Múzeumok Éjszakája Debrecenben

Early bird jegyárak: május 26 – június 11.
A megvásárolt karszalagokkal a Déri Múzeum, a Debreceni Református Kollégium Múzeuma és a Modem is látogatható a Múzeumok Éjszakáján.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 18:00

A megvásárolt karszalagokkal a Déri Múzeum, a Debreceni Református Kollégium Múzeuma és a Modem is látogatható a Múzeumok Éjszakáján. 

Ha online vásárlod meg a jegyet, a karszalagot átveheted a Karakterben H-Sz 9-18 óra között, a Nagytemplom jegypénzárában, illetve aznap a helyszínen soron kívül.

A Debreceni Református Nagytemplom programkínálata a Múzeumok Éjszakáján

18:00-24:00
A Nagytemplom tereinek interaktív felfedezése
Rendhagyó tárlatvezetések a földszinti templomtérben – az interaktív séta mellett választ kapnak a látogatók arra, hogy mitől lehetett „trendi” saját korában Méliusz Juhász Péter, Kossuth, Csokonai vagy Petőfi. A 2. emeleti állandó- és időszaki kiállításunkban totó kitöltésével nyerhetnek meglepetéseket. A rendhagyó tárlatvezetés 18, 20 és 22 órakor indul. A kezdést harangjáték jelzi.

21:00
Csillagokra hangolva
A 2. emeleti Kálvin János Galérián tekinthető meg a CSILLAG_KÉPEK címet viselő időszaki kiállításunk. A tárlaton csaknem negyven alkotás tekinthető meg a 2022-es esztendő legjobb asztrofotói közül.
A kiállított fotók felfedezéséhez teremt meghitt esti hangulatot a gitár és a hárfa hangja. A hangszereket Csorba Gergő és Oláh Anita szólaltatja meg 21 órától.

20:00-23:00
„És mikor meglátták a csillagot, igen nagy örömmel örvendezének.” (Máté 2,10)
A Vega Csillagászati Egyesület Hajdúsági Területi Klubjának jóvoltából távcsövek segítségével figyelhetik meg az érdeklődők az esti égboltot a két torony közötti panorámajárdáról.

23:30
Filmzenék orgonán
Csorba Gergő orgonaművész különleges hangulatú koncertjével várják a Nagytemplomba a Múzeumok Éjszakáján az érdeklődőket. A klasszicista orgona a mai modern filmzenéket izgalmas köntösben tolmácsolja az érdeklődők számára. A koncertet még hangulatosabbá varázsolja a színes fényfestés.

Ingyenes kísérőrendezvényeink
11-18 óráig 
Helyszín: az Üvegpiramis mellett

13:00-19:00
Karakteres Csak Design vásár
A CSAK Design Vásár nem pusztán egy vásár, hanem egy olyan közösség, ahol a tervezők és a vásárlók között fontos párbeszédet szeretnénk kialakítani tudatos fogyasztásról, fenntartható designról, helyi értékekről. Magyar márkák nem CSAK Debrecenből. Egyedi, igényes, modern termékek, minőségi, kulturális programok, és gasztro kiállítók egy helyen.

13:00-19:00
Kézművesfoglalkozások gyerekeknek 
Helyszín: az Üvegpiramis mellett
-Ékszerkészítés a Maminventtel
-Kulcstartó és karkötőkészítés a Nituska Designtól 
-Fából készült játékok készítése Igrushkával

21:00 - 23:00
Élőzene a Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézó teraszán

A megvásárolt karszalagokkal a Déri Múzeum, a Debreceni Református Kollégium Múzeuma és a Modem is látogatható a Múzeumok Éjszakáján. 

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

További ajánlataink


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!