Program


MVM Karácsonyi Koncert – Újabb hangverseny

MVM Karácsonyi Koncert – Újabb hangverseny

Különleges, látványos koncerttel és sztárvendégekkel várják a rendezők a zenerajongókat az MVM Karácsonyi Koncertre, amely 1999 óta évente a karácsonyi ünnepeket megelőző napokban kerül megrendezésre a Zeneakadémia Nagytermében.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 18. vasárnap, 11:00

Az esti hangversenyre minden jegy már novemberben elkelt, ezért tartunk délelőtt is egy nyilvános koncertet. A délelőtti hangverseny kicsit megváltoztatott műsorral, egy részben, szünet nélkül kerül megrendezésre.

MVM Karácsonyi Koncert – Újabb hangverseny

Közreműködnek: Balázs János (zongora), Baráti Kristóf (hegedű), Drahos Béla (fuvola), Szentpáli Roland (tuba) és Vigh Andrea (hárfa)

Műsor:

Ibert: Entr’acte, Gluck: Boldog lelkek tánca, Paganini: Cantabile, MS 109 op. 17,
Csajkovszkij: Melódia, op. 42 no. 3, Liszt: Ave Maria (Róma harangjai),
Puccini–Balázs: Lauretta áriája,  Szentpáli Roland: Carmen-fantázia,
Saint-Saëns: Fantázia, Thomas: A vándor búcsúja,
Durand: Esz-dúr keringő, Csajkovszkij–Balázs: Diótörő-parafrázis

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

További ajánlataink


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!