Program


MVM ZEnerg

MVM ZEnerg

Az MVM idén negyedik alkalommal hívja életre a ZENERGIA című szabadtéri zenei koncertjét. Az MVM ZENERGIA egy olyan egyedülálló fúziós koncert, ahol találkozik a zene és a jótékonyság, a klasszikus és könnyűzene.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 31. szombat, 20:00

Vegyen részt egy izgalmas zenei találkozáson!

Az MVM idén negyedik alkalommal hívja életre a ZENERGIA című szabadtéri zenei koncertjét. Az MVM ZENERGIA egy olyan egyedülálló fúziós koncert, ahol találkozik a zene és a jótékonyság, a klasszikus és könnyűzene. Az eseménynek a Bazilika előtti Szent István tér ad otthont 2019. augusztus 31-én, szombaton 20:00 órától. (Esőhelyszín: Müpa)

Az este során neves művészek által csendülnek fel többek között Liszt Ferenc, a Queen, Mozart, Piazzolla, Paganini, Edith Piaf és a Margaret Island művei.

Fellépők:
Miklósa Erika, Vigh Andrea, Harcsa Veronika, Balázs János, Snétberger Ferenc,
Gyémánt Bálint, Sárközy Lajos és zenekara, Devich Gergely és Pálfalvi Tamás.

Műsorvezető: Bősze Ádám

A zenei műsort a Bazilikára vetített fényfestés teszi még emlékezetesebbé.

A támogatói ülőjegyek elővételben kaphatók. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az MVM a jegyeladásból befolyt összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel. Látogasson el a www.mvmzenergia.hu weboldalra, és szavazatával döntse el Ön, kit támogasson az MVM a koncert bevételével! A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére a ZENERGIA koncert elején, augusztus 31-én 20:00 órakor derül fény.

Találkozzunk a Bazilikánál!

Ajánlatunk


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

További ajánlataink


GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!