Program


Négy évszak / A falka - Dunaújvárosi Bartók Táncszínház - Sissi Őszi Tánchét

Négy évszak / A falka - Dunaújvárosi Bartók Táncszínház - Sissi Őszi Tánchét

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 16. szombat, 19:00

NÉGY ÉVSZAK / A FALKA

Táncjáték  /  10 éves kortól  /  80 perc egy szünettel

Táncjátékunk két felvonásban tekinthető meg, a Négy évszak és A falka címeken. A két felvonás két különböző történetet mesél el, mégis a két rész együtt alkot egy kerek egészet.

NÉGY ÉVSZAK

Antonio Vivaldi Négy Évszak című műve adja táncjátékunk alapját. A zeneműnek több értelmezése is létezik, előadásunkban teljes egészében és eredeti hangzásban szólal meg. Jelen olvasatban az élet lefolyása jelenik meg az évszakokban: gyermekkor, ifjúkor, felnőttkor és időskor/halál, mai közegben, aktuális kérdéseket körüljárva. Táncjátékunkban Hip-Hop, kortárs és néptánc mozdulatok keverednek a klasszikus zene dallamaira.

Rendező-koreográfus: Hernicz Albert

A FALKA

Táncjátékunk a kisebb, zárt csoportokban kialakuló hierarchikus rendről, annak változásairól és következményeiről szól. Tudatosan használva a stúdióterem intimitását –  ezt beemelve és beépítve a produkcióba – egy különleges hangvételű kortárs táncszínházi produkciót tárunk Önök elé, ezzel is segítve a műfaj szélesebb körű megismertetését, és a fiatal közönség táncszínházra való nevelését és a táncszínházi formanyelv megértését.

Rendező-koreográfus: Vári Bertalan

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

További ajánlataink


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!