Program


Nils Frahm

Nils Frahm

A német zongorista, zeneszerző és producer Nils Frahm a modern kortárs könnyűzene egyik legnépszerűbb alakja, filmzenék szerzője és a Piano Day nemzetközi zongoraünnep megálmodója. Ezúttal szólóprodukcióval, 2018-as All Melody című albuma turnéjának keretében lép fel a Müpában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 5. kedd, 20:00

Az 1982-ben, Hamburgban született Frahm kisgyerekként kezdett klasszikus zongorát tanulni, de a nyolcvanas évek végére már a magnetofonnal való hangmanipulációk és a keverők világa is rabul ejtette. Két hasonló érdeklődésű gyerekkori barátjával időről időre azóta is együtt zenél, és 2016-ban is velük, a Nonkeen nevű experimentalista ambient trióprojekttel adta legutóbbi budapesti koncertjét. (Korábban többször is járt nálunk, szólóban, illetve kedvenc partnerével, az izlandi multiinstrumentalista-producer Ólafur Arnaldsszal együtt is.)

Nils Frahm intim és személyes, ám nagy érzelmi erejű kompozíciói filmzenének is ideálisak. Az általa kitalált Piano Day nemzetközi zongoraünnep indulásának évében, 2015-ben két mozifilm, a Victoria és a Manifesztum mellett az Ellis című poétikus rövidfilm aláfestő zenéjét is ő jegyezte. Az elmúlt két év során Berlinben megépítette saját stúdióját, és 2018-ban a már ott készült, All Melody című albumának anyagával kezdett újra turnézni.

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

További ajánlataink


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!