Program


NT Live - Peter Morgan: Audiencia

NT Live - Peter Morgan: Audiencia

II. Erzsébet királynő uralkodásának 60 éve alatt minden egyes héten fogadja az aktuális miniszterelnököt a Buckingham-palotában. Mivel ezek magánkihallgatások, ami elhangzik, bizalmas. A felek még házastársaiknak sem beszélhetnek róla. Peter Morgan darabjában egy sor fiktív, de meghatározó találkozót mutat be a királynő és a Downing Street mindenkori lakója között.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 6. csütörtök, 19:00

A National Theatre Live előadása a Gielgud Theatre-ből, felvételről, 180 perc, 2013
Angol nyelven, magyar felirattal

Rendező: Stephen Daldry

szereplők: Helen Mirren (II. Erzsébet), Geoffrey Beevers (Istállómester), Jonathan Coote, Michael Elwyn (Anthony Eden), Richard McCabe (Harold Wilson), Nell Williams (Az ifjú Erzsébet), Rufus Wright (David Cameron), Haydn Gwynne (Margaret Thatcher), Nathaniel Parker (Gordon Brown), Edward Fox (Winston Churchill)

Peter Morgan író, forgatókönyvíró és a címszereplő Helen Mirren már A királynő című filmen is együtt dolgozott, amiért 2006-ban Mirren megkapta a legjobb női főszereplő Oscar-díját.

II. Erzsébet királynő uralkodásának 60 éve alatt minden egyes héten fogadja az aktuális miniszterelnököt a Buckingham-palotában. Mivel ezek magánkihallgatások, ami elhangzik, bizalmas. A felek még házastársaiknak sem beszélhetnek róla. Peter Morgan darabjában egy sor fiktív, de meghatározó találkozót mutat be a királynő és a Downing Street mindenkori lakója között. Politikusok jönnek-mennek, Churchilltől Cameronig ki szószékként, ki gyóntatószékként értelmezi a királynő otthonát. Erzsébet azonban állandó. Nyugodtan várja a következő miniszterelnök bemutatkozását.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

További ajánlataink


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!