Program


Nyáresti koncertek a Magyar Állami Népi Együttes zenekarával - Bartók Béla népzenéje

Nyáresti koncertek a Magyar Állami Népi Együttes zenekarával - Bartók Béla népzenéje

A gyönyörű, magával ragadó környezet teremti meg azt az atmoszférát, mely segítségével a zene egy különleges világába emelkedhetünk, a klasszikus zene – Liszt, Bartók, Kodály, Brahms –, a népzene és a népies műdal világába. A Magyar Állami Népi Együttes zenekara egymásra válaszként szólaltatja meg ezen zeneszerzők muzsikáját és az őket ihlető, hol népi, hol városi cigányzenekari hangulatokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 4. csütörtök, 19:00

Esőhelyszín: Rendezvényterem

Bartók Béla a világ egyik legismertebb magyar zeneszerzője. Előadóművészi, kutatói, tanári munkássága hazánk magyar zeneirodalmának alapköve. Mind a mai napig a legnagyobb koncerttermek közkedvelt zeneszerzője. A Kárpát-medence népzenei hagyományát a velünk együtt élő nemzetiségek népzenei örökségével párhuzamosan kutatta, hiszen vallotta, hogy csak akkor érthetjük saját kultúránk kincseit, ha ezt a velünk együtt élő népekkel értelmezzük.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

További ajánlataink


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!