Program


Nyárindító Jótékonysági Est

Nyárindító Jótékonysági Est

Sokfélék vagyunk, sokféle igénnyel és támogatási szükséglettel. A fogyatékkal élők sokszínűségét szeretnénk visszatükrözni előadóművészeink sokszínűségével is.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 13. csütörtök, 19:00

Jótékonysági estünk fellépői:

Berki Artúr - előadóművész * Fábián Éva – Neoton alapító * Füredi Nikolett - előadóművész * Iványi Angelika – musical előadó * Lui - bűvész * Marcellina - előadóművész * Merics Nikolett – sanzon énekes * Sasvári Sándor - előadóművész * Szelle Szilárd – musical előadó * Szenthelyi Krisztián – opera énekes * Szőcs Renáta – előadóművész * „Yeti” Gábor Péter – tehetségkutató, előadó * Zajkás Boldizsár – opera énekes

A Patrónus Ház Nonprofit Kft. fogyatékkal élők megsegítéséért dolgozik. Június folyamán átadásra kerül 12 fős felnőtt autista bentlakásos otthonunk.

Az otthon szomszédságában tervezzük létrehozni Fejlesztő-, Foglalkoztató Központunkat, ahol fogyatékkal élő embertársaink számára biztosítanánk foglalkoztatást és terápiás, fejlesztő lehetőségeket.

Nyárindító jótékonysági estünk bevételét ennek a központnak a létrehozására fordítjuk.

Köszönjük, hogy részt vesznek jótékonysági estünkön, és jó szórakozást kívánunk!

Köszönjük, azon támogatóinknak is a vásárlást, akik az eseményen nem tudnak részt venni, de Támogatói jegy vásárlásával hozzájárulnak a Patrónus Ház Nonprofit Kft. leendő Fejlesztő- és Foglalkoztató Központjának létrehozásához!

Tájékoztatjuk továbbá Önöket arról, a Támogatói jegy belépésre nem jogosít. Annak megvásárlásával rászorulók részvételét biztosítja az esten, melyet hálásan köszönünk!

Bízunk benne, hogy támogatóink segítségével hamarosan elkezdődhet a központ tervezése és a 12 fős felnőtt autista otthonunk mellett a közeljövőben a központ megnyitásával segíthetjük az érintett gyermekek, felnőttek fejlesztését és foglalkoztatást biztosíthatunk megváltozott munkaképességű embertársainknak.

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!