Program


Olasz irodalmi est / EURÓPAI HIDAK 2019 / LITERÁRIUM EXTRA

Olasz irodalmi est / EURÓPAI HIDAK 2019 / LITERÁRIUM EXTRA

A rendezvényen az olasz irodalom mutatkozik be képletesen, kortársi és történeti mélységében. Az est vendége lesz az egyik legjelentősebb kortárs prózaíró, Daniele Benati.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 23. hétfő, 20:00

2019. szeptember 23. hétfő
20:00 — 22:00

A rendezvényen az olasz irodalom mutatkozik be képletesen, kortársi és történeti mélységében. Az est vendége lesz az egyik legjelentősebb kortárs prózaíró, Daniele Benati. A közönség nemcsak az ő műveivel ismerkedhet meg, hanem a monográfusával, Ludmann Ágnessel és a kiváló italianistával, Mátyus Norberttel folytatott beszélgetés során a mai olasz irodalom legfontosabb alkotóival, irányzataival is. Kiváló színészek tolmácsolásában ízelítőt kapunk itthon is jól ismert olasz alkotók, Italo Calvino, Pier Paolo Pasolini, Umberto Eco és Claudio Magris írásművészetéből. A remek kultúrtörténész és zenész, Puskár Krisztián a kortárs olasz zeneművészet alkotásaiból mutat be részleteket hang- és képmix formájában.

Alkotók:

a műsor összeállítója    Szkárosi Endre
rendező                       Balog József
sorozatszerkesztő        Keresztury Tibor

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

További ajánlataink


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!