Program


Online tárlatvezetés Konok Tamás kiállításában

Online tárlatvezetés Konok Tamás kiállításában

A tárlatvezetésen arra teszünk kísérletet, hogy felvillantsunk az életmű néhány releváns forrását, karakterét, kulturális vonatkozási pontját, hogy végül „megmozgassuk” Dr. Vásárhelyi Tamás biológus interaktív, a Konok-képekkel párbeszédet folytató játékait is a virtuális térben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 25. kedd, 18:00

Graphidion, piramis, játék: online tárlatvezetés Konok Tamás kiállításában

Konok Tamás kiállítása számtalan bejárási útvonalat kínál - átvitt értelemben is. A tárlatvezetésen arra teszünk kísérletet, hogy felvillantsunk az életmű néhány releváns forrását, karakterét, kulturális vonatkozási pontját, hogy végül „megmozgassuk” Dr. Vásárhelyi Tamás biológus interaktív, a Konok-képekkel párbeszédet folytató játékait is a virtuális térben.


A tárlatvezetést tartja: Hemrik László múzeumpedagógiai osztályvezető

Ajánlatunk


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

További ajánlataink


A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!