Program


Operamesék - operaslágerek hegedűn és zongorán

Operamesék - operaslágerek hegedűn és zongorán

Andrea Fernandes indiai-portugál, többszörös nemzetközi díj-nyertes zongoraművèsz ès Mihályi Èva hegedűművèsz közös koncertje. Operaslágerek instrumentálisan, zenetörtèneti kuriózumokkal fűszerezve.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 7. csütörtök, 18:30

Mesél és hegedűn játszik: Mihályi Éva.
Zongorázik: Andrea Fernandez

Miért imádkozik Tosca?
Mi köze van Turandot történetének Friedrich Schillerhez és a XII. századi perzsa Ezeregy napok könyve egyik meséjéhez?
Mit álmodik az egyiptomi aszkéta szerzetes a híres alexandriai kurtizánról?
Miféle szerelmi bonyodalom helyszíne 1880 Húsvét vasárnapján egy ódon szicíliai templomtér?
Vajon mi a Seguidilla?

Különleges zenei kaland, nem csak operakedvelőknek. Ezúttal zongorán és hegedűn csendülnek Puccini, Verdi, Bizet, Massenet és sokan mások leghíresebb áriái, és beavatást kapunk az operahősök legféltettebb titkaiba…

NAPI BELÉPŐVEL 10% ENGEDMÉNY A NAPFÉNYES ÉTTEREMBEN

Finom ételek - különleges programok: ez a Napfényes Étterem és Rendezvényterem. Egy helyen, külön parkolás és utazgatás nélkül gondoskodhat egy kellemes esti kulturális és gasztronómiai programról. A belvárosi Veres Pálné és Curia utca sarkán található Napfényes Étterem Rendezvénytermébe a lejárat az Étterem oldalában, a Curia u. 2. felől van. 
A programváltozás jogát fenntartjuk.
A Rendezvényterem a műsorok kezdete előtt fél órával nyit, a büfében friss limonádéval és helyben sült pogácsával várjuk vendégeinket. Asztalfoglalás a műsorok utánra: 36-20-311-0313. Információ a Rendezvényterem műsorairól, illetve terembérlésről: 36-30-231-6128 vagy info@napfenyesprogramok.hu. Szeretettel várjuk!

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

További ajánlataink


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!