Program


Öreglányok
8

Öreglányok

A Liliom Produkció legújabb előadása megint nőkről,
de nem csak nőknek és nem csak az idősebb korosztálynak szól, hiszen egyszer mindenki megöregszik...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 7. vasárnap, 20:30

A VIDOR versenyprogram előadása

Csík Csaba: Öreglányok

Léteznek olyan nagy találkozások, amelyek elől nem menekülhetünk és vannak olyanok, amelyeket nem is szabad megúsznunk.  Íme, négy nő. A mai hetvenesek, kiket összehozott a sors. Négy különböző kultúrájú „öreglány” akik minden tulajdonságukkal együtt felvállalják önmagukat. Őszinték, néha nyersek, ennek ellenére rengeteg könnyedséggel és humorral lettek megáldva. Igazi emberek, még most is ízig-vérig nők, Életük utolsó fejezetében mind úgy döntöttek, hogy a hedonizmust és a jókedvet választják. Együtt négyen kimondják, amit gondolnak, hiszen már nem kell semmit bizonyítaniuk.  Minden titkukat kiterítik egymás előtt, mindent bevallanak, nem szégyellnek semmit. Sírnak, szeretnek, gyűlölnek, egyszerűen és őszintén élvezik az életet. Négy nő. Rajtuk keresztül látjuk a huszadik század történelmét, amelynek stigmáit ma is őrizzük… Öreglányok, akik úgy játszanak, mint a gyerekek a játszótéren. Nevetnek isteneken, szerelmeken, betegségeken, a társadalom korlátain. Olyan nők, akikhez az élet nem volt mindig kegyes …mégis minden porcikájukkal azt üzenik: NEVESS ÉS ÉLJ!

Rozált a muzsikus családból származó roma asszonyt Papadimitriu Athina, Ilont a Jehova- hívő palóc özvegyasszonyt Oszvald Marika, Dalmát a római katolikus dámát Kováts Kriszta valamint Esztert az enyhén alzheimeres zsidó asszonyt Horváth Zsuzsa alakítja.

A komédia zenei világát Carlos Gardel, George Gershwin, Scott Joplin, Jerome Kern, Márkus Alfréd, Glen Miller, Kurt Weill és Zerkovitz Béla fülbemászó örökzöld dallamai garantálják.

A nagysikerű Menopauza és Anyatigrisek rendezőjének ÚJ előadása!
A fergeteges új zenés komédia Május 7.-én debütált a RaM Színház színpadán.  

Szereplők:
OSZVALD MARIKA
HORVÁTH ZSUZSA
KOVÁTS KRISZTA
PAPADIMITRIU ATHINA

RENDEZTE: TALLÓS RITA
DÍSZLET-JELMEZ: ZIEGLER KATALIN - VELKEY VIRÁG
DALSZÖVEG: CSÍK CSABA
KOPERETÍTOR: LIGETI ÉVA
GRAFIKA: KARSAINÉ TAMÁSSY ZSANETT

A Liliom Produkciót, a hazai színházi és filmes életben jól ismert Tallós Rita színésznő, boulevard rendező alapította annak reményében, hogy Magyarországon, Európában, illetve a világon, egyedülálló módon, olyan női színházi struktúrát teremtsen, amelynek mottója: „Nők, nőkről, nem csak nőknek!”  Az Öreglányok a Liliom Produkció harmadik előadása.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak kötelező! Szingliknek még inkább!

További ajánlataink


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!