Program


OSCAR - Csiky Gergely Színház és Kultkikötő Produkció
5

OSCAR - Csiky Gergely Színház és Kultkikötő Produkció

Komédia a Csiky Gergely Színház előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 8. szombat, 20:30

Mire is vágyik manapság egy színházszerető, ha helyet foglal a nézőtéren? Legyen az előadásban tanulság? Az Oscarban van. Lehessen jó sokat kacagni? Nos, az Oscart erre találták ki. Legyen bogozni való bonyodalom? Ó, az Oscarban van bőven. Legyenek benne gazdagok és gazdagodni vágyók? Erről szól az Oscar. Leplezzenek le benne csalókat? Tipikus Oscar. Feszültség? Tele van vele az Oscar. Legyenek benne érzelmek és igazi lélek? Nem is lenne érdemes másként! Férfiak? Van pár. Lányok? Csodásak. Jó színészek? Még szép! Egy lánygyermekes család teljesen átlagosnak induló napja, ami egy pillanat alatt felfordulások örvényévé válik, hogy aztán semmi se úgy történjen, mint kellene? Oscar! Egy előadás, ami olyan kiszámíthatatlan, hogy azt sem tudjuk, hova kapjuk a fejünk? Oscar! És van benne táska is? Ó igen, pontosan három darab és ez elég komoly baj.

Szereplők: Sarkadi Kiss János, Nyári Szilvia, Benedek Dániel, Farkas Laura eh., Csapó Judit eh., Kisari Zalán, Török Saca, Stefánszky István, Varga Zsuzsa, Kalmár Tamás

Rendező: Fándly Csaba

--

Esőnap: 2023. július 09., vasárnap

Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

További ajánlataink


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!