Program


ÖSSZEZÁRVA - keserédes komédia

ÖSSZEZÁRVA - keserédes komédia

Összezárva keserédes komédia Oszvald Marika és Fodor Zsóka főszereplésével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 15. péntek, 19:00

Összezárva: két hölgy,két különböző lélek,két egymástól teljesen eltérő személyiség... mit tudnak kezdeni a nem kívánt helyzettel, azzal, hogy szobatársak lettek.
Összezárva: napjaink kimondatlan aktualitása, a járványhelyzet okozta, egymással való összezártság – mindenki számára ismerős – élménye.
Összezárva: a saját emlékektől, rémképektől, sőt a bűntudattól való menekülés lehetetlensége, annak felismerése, hogy a múlt árnyai mindig mindenhová elkísérnek minket. Van-e kiút ezekből az összezárt helyzetekből...?
 
Az Összezárva című kortárs dráma két idős hölgy Viola( Oszvald Marika)– és Paula –( Fodor Zsóka) nyugdíjasotthonban töltött napjait mutatja be... Bár a mű egyetlen helyen játszódik mégis egy hatalmas utazásnak lehetnek tanúi a nézők: utazás a múltba,az emlékek világába. A darab számos előre- és visszautalással hívja játékra és egyben egylelki-érzelmi nyomozásra a nézőt. Mi bújik meg a két hölgy múltjában? Milyen gondolatok, érzelmek rejtőznek a cselekedeteik mögött?
A darab alcíme Keserédes komédia. Az előadás mindkét felvonásán végighúzódik a humor, de az érintett témák tapinthatóvá teszik az egyre fokozódó feszültséget is. Olyan karaktereket ismerünk meg, akik sokszor visszatekintenek, mégis akarnak még valamit az élettől, egymástól, önmaguktól. Szórakozást? Társas kapcsolatot? Önfeledtséget? Megtisztulást? Felszabadulást? Megbocsátást?Talán a végére kiderül...

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

További ajánlataink


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!