Program


Óz, a nagy varázsló

Óz, a nagy varázsló

Dorkát egy forgószél Óz birodalmába repíti Totó kutyával, ahol a Jó Boszorkány tudatja vele, hogy elpusztította a Gonosz Keleti Boszorkányt. Dorka megkapja a Jó Boszorkánytól a Gonosz Keleti Boszorkány varázscipellőjét, ám a Gonosz Nyugati Boszorkány megharagszik Dorkára, és vissza akarja szerezni tőle a varázscipőket.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. április 4. vasárnap, 10:30

Lyman Frank Baum - Kósa Dénes:  Óz a nagy varázsló
zenés mesejáték

Szereposztás:

Dorka: Csibi Annamária/ Gieler Cseh Adrienn
Totó, Óz: Szabó Arnold/ Zsiga László
Madárijesztő, Mumpic: Ternai Krisztina / Gieler Cseh Adrienn
Bádogember, Henrik bácsi, Mumpic: Gieler Csaba/ Várfi Sándor
Oroszlán, Mumpic: Pallós Tibor
Jó és rossz boszorkány: Bednai Natália

Alkotók:

Zene: Kósa Dénes
Jelmez: Orgovány Andrea
Koreográfia: Ternai Kriszta
Rendező: Bednai Natália

Dorkát egy forgószél Óz birodalmába repíti Totó kutyával, ahol a Jó Boszorkány tudatja vele, hogy elpusztította a Gonosz Keleti Boszorkányt. Dorka megkapja a Jó Boszorkánytól a Gonosz Keleti Boszorkány varázscipellőjét, ám a Gonosz Nyugati Boszorkány megharagszik Dorkára, és vissza akarja szerezni tőle a varázscipőket. A Sárgaköves Úton Dorka elindul Smaragdvárosba, hogy találkozzon Ózzal, a nagy varázslóval, hogy megkérje őt, repítse haza Kansas-be. Útközben találkozik a Madárijesztővel, aki arra vágyik, hogy észt kaphasson, a Bádogemberrel, aki szív után vágyakozik, és a gyáva Oroszlánnal, aki bátorságot szeretne. Így már öten mennek együtt Smaragdvárosba, Óz, a nagy varázsló birodalmába. A Gonosz Boszorkány elrabolja a lányt, hogy barátait távol tartva legyőzhesse őt. Ám Dorka végül felülmúlja a Gonosz Boszorkányt. A nagy Ózról kiderül, hogy szélhámos, de végül Dorka hazajut a nagy kaland után. 

Időtartam: 55 perc 

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

További ajánlataink


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!