Program


Pál Feri Gálaest

Pál Feri Gálaest

A Galáest a Pálferis közösség köszönete Pál Ferenc katolikus pap és mentálhigiénés szakembernek a 18 éve tartó keddi előadássorozatáért.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 26. kedd, 20:15

2011 óta nagyjából évente színpadi produkciókkal és vicces sketch-ekkel hálálja meg a közösség a magas szakmai színvonalon tartott alkalmakat. Ezekben többször Pál Feri is szereplőként részt vett.

Mivel a heti rendszerességű keddi előadások véget értek 2018 decemberében, ezért a gála egy amolyan utolsó alkalom, lehetőség a keddi alkalmak közösségének életébe betekinteni és Pál Ferivel találkozni.

Ajánlatunk


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

További ajánlataink


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!