Program


PénteK13 – Szinetár Dóra zenekaros koncertje: Újratervezés

PénteK13 – Szinetár Dóra zenekaros koncertje: Újratervezés

február 8., péntek 19.00
Szinetár Dóra zenekaros koncertje: Újratervezés
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 8. péntek, 19:00

Szinetár Dóra Jászai-díjas színésznő, énekesnő, közel három évtizedes pályafutása alatt a zenés- és prózai színpadok klasszikus főszerepeiben és nagysikerű musicalszerepekben nyújtott felejthetetlen alakítást, és vált a nézők kedvencévé. Újratervezés címmel jelent meg nemrég Dóra legújabb szóló lemeze, melyen az elmúlt közel 30 év alatt ikonikussá vált musical slágerekből kapunk egy különleges válogatást. De hallhatjuk Dóra más kedvenceit is, hiszen repertoárja rengeteg zenei stílust ölel fel, a klasszikus musicalektől a sanzonokon át a pop- és filmslágerekig.  Ami pedig a műfajokat összehozza, az a színész-énekesnő jól ismert, egyedi előadói stílusa, csodás hangja, és az közreműködő, nagyszerű muzsikusokból álló zenekar.

Belépődíj:
Elővételben felnőtteknek 2500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1900 Ft,
Az előadás napján egységesen 3200 Ft

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

További ajánlataink


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!