Program


Pepita Playback Színház-Szabad?

Pepita Playback Színház-Szabad?

A playback-színházi előadás során a nézők érzései, hangulatai, személyes történetei elevednek meg a színpadon. Amit a mesélők elmesélnek, mi rögtönzéssel visszajátsszuk, - zenéljük, -rajzoljuk, -festjük a színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 4. szerda, 19:00

Pepita Playback Színház - SZABAD?

Szabad? Senki által nem korlátozott? Neked szabad? Akkor Nekem is? Szabad egy táncra? Szabad, ha megengedik? Vagy ha úgy döntök? Hát szabad ilyet? Szabad vagy ma este? Fogoly? Függő? Kiszabadultál? Megszabadultál? Vagy éppen fel? Te hogy vagy? Szabad?
A playback-színházi előadás során a nézők érzései, hangulatai, személyes történetei elevednek meg a színpadon. Amit a mesélők elmesélnek, mi rögtönzéssel visszajátsszuk, - zenéljük, -rajzoljuk, -festjük a színpadon.

Az előadást improvizáló zenész kíséri, és egy olyan kiállítás zárja, amelynek képeit grafikusművész tagunk, Maróti Dénes az előadás során alkotja meg.

Kerekesszékkel is látogatható!

Az Esernyős kulturális közösségi térként és kávézóként működik 3 HÉV-megállónyira a Margit hídtól.
A sokszínű programok mellett igazi kávékülönlegességek várnak mindenkit Óbuda különleges hangulatú Fő terén.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

További ajánlataink


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!