Program


Pepita Playback Színház-Szabad?

Pepita Playback Színház-Szabad?

A playback-színházi előadás során a nézők érzései, hangulatai, személyes történetei elevednek meg a színpadon. Amit a mesélők elmesélnek, mi rögtönzéssel visszajátsszuk, - zenéljük, -rajzoljuk, -festjük a színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 4. szerda, 19:00

Pepita Playback Színház - SZABAD?

Szabad? Senki által nem korlátozott? Neked szabad? Akkor Nekem is? Szabad egy táncra? Szabad, ha megengedik? Vagy ha úgy döntök? Hát szabad ilyet? Szabad vagy ma este? Fogoly? Függő? Kiszabadultál? Megszabadultál? Vagy éppen fel? Te hogy vagy? Szabad?
A playback-színházi előadás során a nézők érzései, hangulatai, személyes történetei elevednek meg a színpadon. Amit a mesélők elmesélnek, mi rögtönzéssel visszajátsszuk, - zenéljük, -rajzoljuk, -festjük a színpadon.

Az előadást improvizáló zenész kíséri, és egy olyan kiállítás zárja, amelynek képeit grafikusművész tagunk, Maróti Dénes az előadás során alkotja meg.

Kerekesszékkel is látogatható!

Az Esernyős kulturális közösségi térként és kávézóként működik 3 HÉV-megállónyira a Margit hídtól.
A sokszínű programok mellett igazi kávékülönlegességek várnak mindenkit Óbuda különleges hangulatú Fő terén.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

zenés játék két részben

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

További ajánlataink


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!