Program


PIAF! THE SHOW

PIAF! THE SHOW

A PIAF! The Show bemutatja Edith Piaf életét és karrierjét Nathalie Lermitte előadásában. Az Erkel Színházban lesz 2024. április 16-17-18-19-én. Több mint 50 országban, 400 előadáson láthatták már, 1 millió jegy elkelt. Két részből áll, Piaf legismertebb dalait énekli, egyedi díszlettel és képekkel.  több...

Aktuális előadások






PIAF! THE SHOW

TRIPLA ELŐADÁS + EGY RÁADÁS!
Kapunyitás: 18:30

Kezdés: 20:00


Kedves Zenebarátok!

A Gil Marsalla, Directo Prod. és a Koncertpromo büszkén mutatja be a világ legnagyobb francia sikereit felvonultató előadást, a PIAF! The Show-t Nathalie Lermitte közreműködésével, amelynek bemutatója 2024. április 16-án, 17-én, 18-án és 19-én lesz az Erkel Színházban.

 Az előadásra már most nagy az érdeklődés, és Horváth Roland, a Koncertpromo igazgatója elmondta: „Izgatottak vagyunk és alig várjuk a show-t. Reméljük, hogy az érdeklődés olyan nagy lesz, hogy többször is megszervezhetjük az előadást.”

A Piaf! The Show az Edith Piaf életét és karrierjét bemutató előadás, amelyet Gil Marsalla rendezett és állított össze. Az előadás eddig több mint 50 országban, 400 előadáson került színpadra és több mint egy millió jegyet adtak el világszerte. Az Edith Piaf közeli barátai, mint Ginou Richer, Edith Piaf magán titkára, Germaine Ricord, barátja és Charles Dumont és Charles Aznavour, egyetértettek abban, hogy ez az „…Edith Piaf karrierjének valaha készült legjobb tisztelgése…”.

A Piaf! The Show két 45 perces részből áll és az énekesnő legismertebb dalai felhasználásával meséli el az életének történetét, egyedi díszlettel és eddig még sosem látott képekkel tűzdelve.

Az előadás főszereplője Nathalie Lermitte, aki az egyik legjobb Edith Piaf interpretátor. Nathalie már hatéves korában elkezdett énekelni és az első albumát tizennyolc évesen adta ki, amelynek két dalából több mint 400 000 példányt adtak el. Nathalie a Starmania című musicalben játszotta Cristal szerepét, majd sorra következtek a musical szerepek, ahol legtöbbször Edith Piaf szerepében tűnt fel. 2018-ban csatlakozott a Piaf! The Show csapatához, ahol világszerte nagy sikert aratott, előadásai Franciaországtól az Egyesült Államokon át Dél-Amerikáig szinte az egész világon megtalálhatóak.

Az Erkel Színház színpadán a Piaf! The Show előadásán keresztül az élet, a zene és az emlékek találkoznak majd, így ez lesz az év egyik legemlékezetesebb koncertje. Várjuk mindazokat, akik szeretnének egy felejthetetlen este részesei lenni, hogy velünk együtt énekelhessék a legendás Edith Piaf dalait Nathalie Lermitte fantasztikus előadásában.

Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, hogy együtt emlékezhessünk Edith Piaf-ra és élvezhessük Nathalie Lermitte lenyűgöző előadását!

  

További ajánlataink


A BALATURNÉ újabb állomása a balatonboglári Kultkikötőben.

Lehetetlen, őrült ugyanakkor rendkívül szórakoztató vállalkozásra adtuk a fejünket: megkértünk három kiváló szerzőt, foglalják össze nekünk egy koncertműsorban a zenetörténetet.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!