Program


Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge

Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 7. kedd, 10:00

belga-francia animációs kalandfilm, vígjáték, 91 perc, 2022

 

Pipiána Hoppsz, a félig nyuszi, félig csirke, nagyravágyó álmodozó, semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze a legendás ereklyét, a Sötétség Hörcsögét. Bár az ifjú tapsifüles még sosem járt bevetésen, és lövése sincs, milyen egy igazi vadregényes kincsvadászat, elszántan hisz benne, hogy apja, a híres nyúlkalandor nyomdokaiba léphet.

Amikor Pipiána nagybátyja megszökik a börtönből, a vakmerő, ám kissé kétbalkezes fiú gondolkodás nélkül gonosz bácsikája nyomába ered, aki a Sötétség Hörcsögével akarja átvenni a hatalmat Tollandia királysága felett. Pipiána hűséges teknős barátjával, és egy vadóc borzos lánnyal az oldalán néz szembe a veszélyes próbatételek sorának. A lenyűgöző kalandok közben számos nem várt akadályt kell legyőzne a hős csapatnak, miközben Pipiána felfedezi a benne lakozó menő képességeket, és azt a különleges erőt, amiről álmodni sem mert volna…

 

Bemutató dátuma: 2022. május 5. Forgalmazó: Freeman Film

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!