Program


Polska Jazz / Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz (C/UA/PL)
4

Polska Jazz / Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz (C/UA/PL)

A nemzetközi formáció a jazz, a latin-kubai ritmusok, a salsa és a klasszikus zene fúzióját játssza négy különböző nációjú zenész értelmezésében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 7. szombat, 20:00

Polska Jazz | Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz (CU/UA/PL)

Közreműködik:
Roland Abreu - nagybőgő
Taras Bakovskyi - szaxofon
Paweł Kukuła - zongora
Dominik Jaske - dob
Dominik Jaske

A nemzetközi formáció a jazz, a latin-kubai ritmusok, a salsa és a klasszikus zene fúzióját játssza négy különböző nációjú zenész értelmezésében. A Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz a zenekarvezető, Roland Abreau kubai zenei gyökereiből nőtt ki, aki Havannában született és húszéves koráig ott is élt. A tehetséges jazzbőgős, zeneszerző és producer jelenleg második otthonában, Lengyelországban él, ahová még zenei tanulmányai vezették, amikor a havannai zeneakadémia elvégzése után a wrocław-i zeneakadémiára iratkozott be. Roland szenvedélye, víziói és virtuozitása jelentik a The Cuban Latin Jazz legfőbb mozgatórugóját.

A zenekar szaxofonosa, Taras Bakovskyi Ukrajnából származik, itt kezdte zenei tanulmányait is. Később Lengyelországban tanult tovább a legendás európai jazzszaxofonos, Piotr Baron tanítványaként. Taras számos jazz-művésszel dolgozott már együtt, többek között Frank Parkerrel és a Jazz colective-vel is. A zongorista Paweł Kukuła Varsóban tanult, és szintén számos emlékezetes kollaborációt tudhat maga mögött. A dobos Dominik Jaske csodagyerekként indult, hatévesen kezdett el dobolni, jelenleg pedig Varsóban tanul.

A Cuban Latin Jazz debütáló lemeze, a Juntos Por Siempre 2019 januárjában látott napvilágot a V Records gondozásában. Az album a tagok saját szerzeményeit és a legfontosabb kubai zenészek darabjait tartalmazza. Második albumuk, a 2020-ban megjelent Roots melankolikusabb tájakra vezet, de ugyanúgy ott lüktet benne a latin szenvedély.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

További ajánlataink


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!