Program


Pozsár Eszter 50

Pozsár Eszter 50

Ötvenedik születésnapját ünnepli az Opusban Pozsár Eszter szaxofonos-fuvolaművész. A koncert első felében Contempo elnevezésű formációjával játszik kortárs jazzt – melyben saját- és zenésztársai szerzeményeit hallhatjuk tőle Csurkulya József cimbalomművész és Horányi Sándor gitárművész társaságában.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 18. péntek, 20:00

Közreműködik:

Pozsár Eszter - fuvolák, szaxofon
Csurkulya József - cimbalom
Horányi Sándor - gitár
Eichinger Tibor - gitár
Hudák Zsófi - nagybőgő
Puskás Levente - szaxofon

Ötvenedik születésnapját ünnepli az Opusban Pozsár Eszter szaxofonos-fuvolaművész. A koncert első felében Contempo elnevezésű formációjával játszik kortárs jazzt – melyben saját- és zenésztársai szerzeményeit hallhatjuk tőle Csurkulya József cimbalomművész és Horányi Sándor gitárművész társaságában. „A világnak ezen a részén felnőve rengeteg hatás ért bennünket. Európai klasszikus zene, népdalok (magyar és balkáni), jazz, és azon belül rengeteg irányzat. Tettünk kitérőt számos más zenei stílusba, és mindez a sok élmény alakított bennünket, formálta zenei stílusunkat. Egyesítettük mindazt, amit jó szívvel befogadtunk, és nem gondolkodunk stílusokban, skatulyákban… „csak” zenélünk, alkotunk ma, a XXI. században kortárs közönségünknek” – írta a kortárs repertoárt alakító tényezőkről. A koncert második felében régi zenészbarátai, Eichinger Tibor gitáros, Hudák Zsófi nagybőgős és Puskás Levente szaxofonos csatlakoznak hozzájuk, teljessé téve az ünneplők körét.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


komédia, szerencsejáték egy részben

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

zenés party két részben

További ajánlataink


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!