Program


Pozsgai Zsolt: Jávor

Pozsgai Zsolt: Jávor

Írta és rendezte: Pozsgai Zsolt

Jávor Pál: Szőke Zoltán

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 14. szombat, 19:00

1944. Budapest. Jávor Pál, a népszerű színész a német megszállás idején a nyilasok fogságába esik, mert nem hajlandó elárulni zsidó származású felesége tartózkodási helyét - és ezzel megkezdődik egy több hónapos kegyetlen játék élettel és halállal.

Jávor kénytelen átélni, hogy azok, akik imádták és szerették, most fogva tartói, embertelen körülmények között, döbbenetes élményeket átélve jut el a többi rabbal egészen Németországig és csak ott vár rá szabadulás. Jávor Pál naplójában megrázó őszinteséggel vall életének erről a korszakáról -ez az őszinteség az alapja a színpadi feldolgozásnak is.

Jávor soha nem heverte ki ezeket az élményeket, hazatérte után feleségével Amerikába menekültek, ahol azonban nem találta meg számításait és egy megkeseredett, csalódott ember jött haza sok évvel később - meghalni.

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

További ajánlataink


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!