Program


Reflektor

Reflektor

Egy este, amikor az új impró-generáció, volt tanítványok veszik birtokba a Momentán színpadát.

Növekszik az ország impróuniverzuma, egykori tanítványok ma már saját csapataikban játszanak. A Reflektor alkalmával három társulat veszi be az Imprót, a Momentán bázisát, azzal a céllal, hogy játsszanak, meséljenek, megnevettessenek, elgondolkodtassanak, vagy bármit csináljanak, amihez kedvük van.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 7. csütörtök, 19:00

Február 7-én a színpadon:

Egyszercsak:

Egyszercsak vége lett az Impróklubnak. Egyszercsak létrejöttünk, mert összetartott minket a közös szerelem: az impró. Egyszercsak rájöttünk, hogy mindannyian hiszünk abban, hogy amit a közös játék során létrehozunk, az Csak Egyszer történhet meg. Némi csavarral így lett a nevünk Egyszercsak. Szárnyat próbálgatunk, önállósodunk. Jelenleg kilencen vagyunk.

 

 

Impróka:

Az Impróka egy kísérletező kedvű és nyitott szellemiségű improvizációs műhely. Célunk, hogy folyamatosan képezzük magunkat, előadásokat hozzunk létre, tréningeket tartsunk magunknak és minden impró iránt érdeklődőnek. Ugyanis terjeszteni szeretnénk az improvizációt! Nemcsak mint előadóművészeti ágat, színházat, hanem mint olyan készségfejlesztésre alkalmas műfajt, ami a mindennapi életünket színesíti és formálja.

 

Spontán Alakulat:

Amikor először lementünk imprózni, akkor még nem sejtettük, hogy majd nem tudjuk abbahagyni. Ez egy alkalommal kezdődik, aztán egy évig jártunk minden héten, aztán önképződtünk, végül önállóan összeszerveződtünk. Az impró számunkra egy életszemlélet, egy függőség, viszont egyikünk sem akar róla leszokni, mert mindenkinek jót tesz. Igaz, nem spontán alakultunk, viszont az impró törvénye szerint, ami a színpadon történik, az bizony minden este spontán alakul.

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

További ajánlataink


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!