Program


Ringató

Ringató

Vedd ölbe, ringasd, énekelj!
Kisgyermekkori zenei nevelés 3 éves korig

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 15. csütörtök, 11:00

A foglalkozásokon a legkisebb korosztály zenei nevelésére kapnak mintát a szülők a kodályi elvek alapján. Szeretettel várunk a Ringatóra már néhány hónapos babákat is, és minden olyan anyukát, apukát, nagyszülőt, aki szívesen énekel, játszik együtt a kicsikkel oldott, szeretetteli légkörben. A program egyaránt szól azoknak, akik szívesen énekelnek, vagy éppen az éneklésben bátortalanok, és épp ezért vagy ennek ellenére úgy érzik, fontos, hogy a művészet eszközeivel neveljünk, és szívesen bővítenék dalkincsüket. A foglalkozásokat újszülöttkortól hároméves korig ajánljuk; várandós kismamákat is szívesen látunk.
 
Instruktor: Ujvári Klára
Helyszín: Eiffel Műhelyház – Ottrubay oázis

Alkalmak: hetente egy alkalommal, csütörtökön 11:00-től (30 perc)

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

További ajánlataink


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!