Program


Ringató (2020)

Ringató (2020)

Ringató 2 csoportban

A Ringató egy családi művészeti nevelési program Horváth Zsuzsi vezetésével. A foglalkozások célja a zenei élménynyújtás, hogy a részt vevő felnőttek és gyerekek egyaránt átéljék a közös játék és éneklés örömét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 3. kedd, 10:15

A Ringató nem műsor, nem előadás, a résztvevőkkel együttműködésben születik meg egy-egy foglalkozás élménye. A programsorozat segít a szülőknek a zenei nevelés technikáinak elsajátításában. A kicsik érdeklődésének korai életszakaszban való felkeltése egyúttal érzékennyé, fogékonnyá teheti őket a művészetek iránt.

Érdeklődni a debreceni Ringató hivatalos facebook oldalán lehet: Ringató Debrecen-Horváth Zsuzsi foglalkozásai

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

További ajánlataink


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!