Program


Ringató zeneóvoda – Grande

Ringató zeneóvoda – Grande

A Ringató zeneóvoda Grande elnevezésű, az 5-6 éves nagycsoportos óvodásoknak szóló foglalkozásain a csoportos zenei gyakorlatok mellett az egyéni szereplések is előtérbe kerülnek. A képességfejlesztés alapja a mondóka és az énekes játék, ám a résztvevők egyre több komponált gyermekdallal ismerkednek meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 15. szerda, 17:15

A Ringatón felcseperedett, immár óvodás korú gyermekeket, valamint szüleiket korcsoportonkénti zeneóvodai foglalkozásokon várja szerda délutánonként dr. Gállné Gróh Ilona Pro Familiis- és Forrai Katalin-díjas zenepedagógus, e művészeti módszer megalkotója.

A Ringató zeneóvoda Grande elnevezésű, az 5-6 éves nagycsoportos óvodásoknak szóló foglalkozásain a csoportos zenei gyakorlatok mellett az egyéni szereplések is előtérbe kerülnek. A képességfejlesztés alapja a mondóka és az énekes játék, ám a résztvevők egyre több komponált gyermekdallal ismerkednek meg. A gyermekek megtanulják, hogy helyes tempóban, helyes hangmagasságban, tisztán és bátran énekeljenek, és hogy a bonyolultabb körjátékokat is szép tartással, esztétikus mozgással kísérjék. A foglalkozások elősegítik a zenei tagozatos általános iskolai tanulmányokat, illetve a későbbi hangszertanulást, emellett a zenei képességfejlesztés a gyermekek mentális és szociális készségeinek fejlődésére is pozitív hatással van. A félórás programok célja dalos játékok, magyar népdalok, mondókák és más népek dalainak megismertetése, a gyerekek zenei érdeklődésének felkeltése, zenei ízlésének és esztétikai fogékonyságának formálása: a zenei hallás, az éneklési készség, a ritmusérzék, a zenei formaérzék és kreativitás fejlesztése, valamint a zenehallgatásra való szoktatás.

A foglalkozások hétről hétre egymásra épülnek, ezért rendszeres részvétel javasolt a megadott korosztályi besorolás alapján.

Korosztály: 5-6 év

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

További ajánlataink


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!