Program


Rólunk szól

Rólunk szól

Jókai Ági színésznő és Dobri Dániel zeneszerző páros repertoárján magyar népdalok, sanzonok és saját dalok szerepelnek. Ebben a zenei sokszínűségben a hangszerelés mellett a szöveg tematikája teremti meg az egységet.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 16. vasárnap, 19:00

Rólunk szól

Jókai Ági magyar színésznő, a Pozsonyi Színművészeti Egyetem óta több magyarországi és szlovákiai színházban is megfordult, mindkét nyelven rendszeresen játszik, de volt alkalma bemutatkozni a Római Magyar Akadémia falai közt az olasz közönségnek is. Dobri Dániel magyar zeneszerző a Bartók Béla Konzervatórium jazz gitár szakán, majd a Zeneművészeti Egyetem zeneszerzés szakán végzett. Mára már állandó zeneszerzője, zenei vezetője több magyarországi és külföldi színháznak. A páros repertoárján magyar népdalok, sanzonok és saját dalok szerepelnek. Ebben a zenei sokszínűségben a hangszerelés  mellett a szöveg tematikája teremti meg az egységet.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

További ajánlataink


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!