Program


Roy és Ádám - 20 éves jubileumi szimfonikus nagykoncert

Roy és Ádám - 20 éves jubileumi szimfonikus nagykoncert

Bizony már jó pár év eltelt azóta, hogy a Roy & Ádám zenekar berobbant a köztudatba, s ahogy a daluk is mondja, a csapból is ők folytak. .

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 31. vasárnap, 19:00

1998 májusa óta 7 albumot jelentetett meg a formáció, mely sikere azóta is töretlen. 2006-tól a Black-Outból jól ismert Csányi Zoli dobossal kiegészülve, trióként működnek, és járják az országot. Olyan slágerek, sikerdalok fémjelzik zenei pályájukat, mint ’A csapból is én folyok!’, a ’Trambulin’, a ’Feketén a hófehér’, a ’Csak 1 pillanat’, ’Az otthon itt van’, vagy éppen ’Az én órám másképp jár’. Számtalan szakmai díj, elismerés kisérte zenei útjukat. A zenekar idén ünnepli fennálásának 20. évfordulóját, melyet egy különleges, szimfonikus nagykoncerttel ünnepelnek meg a veszprémi Hangvillában. A legmeghatározóbb dalok eddig még soha nem hallott hangszerelésben csendülnek fel ezen a különleges estén, átfogó képet adva az elmúlt két évtizednek

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

További ajánlataink


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!