Program


RZ 63 - Rátóti Zoltán szólókoncertje
4

RZ 63 - Rátóti Zoltán szólókoncertje

Rátóti Zoltán szólókoncertje az elmúlt tizenöt év dalaiból

Aktuális előadások



„A sors kegyeltje voltam, hogy mindig nagyszerű dalszövegírók töltötték meg érzelemmel és gondolattal a zenei ötleteimet. A Neil Young Sétánytrióban Sülyi Péternek – az Omega dalszövegírójának – költői szerzeményei szólaltak meg. Őt követte Müller Péter Sziámi, akivel két lemeznyi dalt írtunk közösen. Ezekből készítettem válogatást, amolyan születésnapi koncertként a magyarföldi Fatemplom Fesztiválra, most pedig a Bajor Gizi Szalonba. Soha nem ünneplem a kerek születésnapi évfordulókat, éppen ezért ez a se nem kerek, se nem elégikus 63-as szám a kedvemre való. Ez az oka a szokatlan címnek.”

További ajánlataink


A 2014-ben feltűnt izlandi elektronikus zenei duót, a Kiasmost két tapasztalt, külön-külön is jól ismert zeneszerző-producer alkotja. Tegyük hozzá, mindketten…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!